Over ons

De taxi is het ideale vervoermiddel als u snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen.

Taxi ABC verzorgt voor u en uw medereizigers de taxirit letterlijk tot aan de voordeur. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatje in de bus of de trein. Geen tijd verspillen met het lopen van en naar parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten, tijd en gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conslusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.

Vervoer van groepen

Voor het vervoer van diverse groepen beschikt Taxi ABC over 8- persoonsbussen. Voor vele opdrachtgevers verzorgen wij dagelijks het vervoer van groepen van en naar verschillende instellingen in de omgeving zoals: scholen, dagcentra en ouderenopvang Buiten de “gewone” dagelijkse ritten, rijden wij ook voor zakenlieden, VIP, bruiloften, ziekenvervoer,international, groepsvervoer en begrafenissen.

Comfortabel en Veilig

Ook voor andere uitstapjes, zoals naar feesten en luchthavens, weten bedrijven en particulieren dat ze bij ons aan het juiste adres zijn. Onze luxe bussen en professionele chauffeurs staan garant voor comfortabel en veilig vervoer naar uw bestemming.

Taxi ABC is ook dé specialist in luchthavenvervoer. Op een vooraf door u opgegeven tijdstip wordt u thuis opgehaald en op het vliegveld naar binnen geleid. Als u na uw reis ook weer opgehaald wilt worden, verstrekt u ons de vluchtgegevens en wij zorgen ervoor dat bij uw aankomst een taxi of een taxibusje staat te wachten. Uiteraard houden we rekening met wijzigingen in uw aankomsttijd.

Wij als bedrijf

Taxi ABC brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Eén telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.